BREAKING NEWS


2019-03-08
Cătălina Vintilă Popescu,  o trecere inspirată de la fashion la imobiliare

Cătălina Vintilă Popescu, o trecere inspirată de la fashion la imobiliare

Cătălina Vintilă Popescu este de foarte mult timp un reper în high life-ul bucureştean, fiind ani de zile printre liderii din industria modei. Simţul ei estetic desăvârşit s-a reflectat atât în experienţele riguroase din lumea  fashionului - printre altele ea a contribuit major la crearea brandului de succes Răzvan Ciobanu - , cât şi în experienţele ei din lumea arhitecturii şi implicit a dezvoltărilor imobiliare, menţionând aici nu numai rezonanţa cu privire la readucerea în actualitate a unor clădiri vechi ci şi a unor proiecte noi.
Dezvoltator responsabil şi dedicat, Cătălina Vintilă Popescu, ajutată întotdeauna de o echipă de elită în proiectare şi construcţii, este în curs să finalizeze o altă construcţie ce deja a intrat în efervescenţa succesului în imobiliare, şi anume  proiectul din str. Paris nr. 38 din Bucureşti.
Toate experienţele Cătălinei din zona business-ului i-au creat o semnătură aparte, o semnătură ce se defineşte prin obsesia pentru detaliu, confort şi bun gust, semnătură, de altfel, prezentă şi în acest proiect imobiliar.