BREAKING NEWS


CUM ARATĂ CASA TA ÎN 2019?

CUM ARATĂ CASA TA ÎN 2019?

Ce oferă clienților Pastel Ceramica?

La Pastel Ceramica punem accentul pe calitatea materialelor, alegând cu grijă partenerii. Veți descoperi în showroomurile noastre din Timișoara și Arad nume mari precum grupul Porcelanosa, unul dintre cei mai importanţi producători de plăci ceramice din lume, furnizor oficial al Casei Regale a Marii Britanii. Marazzi, un alt partener al Pastel Ceramica, lider mondial în plăci ceramice, cu o experiență de peste 80 de ani, vă poate transforma casa într-o locuință de lux prin finisajele de interior de înaltă calitate. Trecând pragul showroomului, găsim și alți producători de top precum: Lamborghini, Azulev, Ape, Decus, Portelanite și Atlas Concorde.

 

Cu ce se diferențiază Pastel Ceramica față

de concurenții actuali de pe piață?

Ne-am dorit să oferim clientului în primul rând calitate şi sentimentul de a găsi „altceva” în materie de finisaje interioare. Elementul care ne diferențiază este faptul că am reușit să reunim în showroomul nostru peste 100 de producători de top. Ținta noastră este de a putea răspunde oricărei cereri pe care un client ne-o adresează. Prin prisma varietății, analizăm nevoia clientului și reușim să-i oferim soluția optimă de fiecare dată. Showroomul nostru este dedicat în exclusivitate amenajărilor interioare, cu un accent deosebit pe ceramică, gresie, faianță, dar în acelaşi timp găsiți o gamă variată de obiecte sanitare, mobilier de baie, uși de interior și parchet.

 

Cum ajung clienții la Pastel Ceramica?

Alocăm o importanţă deosebită marketingului, încercând să fim cât mai prezenți în social media, prin panouri, spoturi radio, broșuri, însă consider că cea mai valoroasă cale prin care putem fi promovați este recomandarea propriilor noștri clienți mulțumiți de serviciile oferite. Este un proiect nou; un showroom de o asemenea anvergură cu siguranță are nevoie de ani pentru maturizare, dar ne bucurăm deja de primii pași făcuți în evoluție.

 

Este un business la nivel național?

Pastel Ceramica este un business la nivel local, suntem prezenți doar în zona de vest a țării, dar datorită promovării online am avut plăcerea să onorăm comenzi și în alte orașe din țară, chiar și peste hotare, în Franța și Germania.

 

Cărui tip de client se adresează Pastel Ceramica?

La Pastel Ceramica ne adresăm tuturor celor care îndrăznesc să fie diferiți.

 

Cum selectați produsele expuse în showroom?

Pentru noi a devenit o tradiție să fim prezenți la târgurile internaționale de profil din Italia și Spania. Consider că aceste două evenimente sunt promoteri ai tendinței în domeniul ceramicii. Clienții noștri pot miza pe exclusivitatea colecțiilor din showroomul Pastel Ceramica și pe faptul că avem grijă să oferim colecțiile noi lansate la aceste târguri internaționale de profil.

 

Ce servicii oferă Pastel Ceramica?

Fiecare client are o dorință cu care intră în show-roomul nostru. Vom încerca împreună să găsim ceea ce este mai potrivit pentru locuința fiecăruia, oferind o consiliere dedicată, personalizată, cu informații actuale din domeniu. Folosim un program de proiectare 3D cu ajutorul căruia putem reda cu precizie spațiul ce necesită amenajare. Prin varietatea de colecții prezente în showroomul nostru, venim de fiecare dată cu mai multe opțiuni de amenajare. Multe dintre colecțiile noastre sunt pe stoc, iar în acest caz clientul beneficiază de livrarea rapidă a produselor.

 

Cum se păstrează noutatea la Pastel Ceramica?

În fiecare an trendurile se schimbă, culorile, texturile și materialele propuse de marile case de modă se regăsesc în partea de amenajări interioare. Întotdeauna a existat o legătură inevitabilă între designul de interior și modă, tocmai de aceea suntem onorați să-l avem ambasador de imagine pe Cătălin Botezatu, care este recunoscut pentru bun-gust, rafinament și eleganță.

 

Cum arată casa anului 2019 în viziunea anca pPastel Ceramica?

Casa distinsă, dar în același timp sofisticată, unde găsim îmbinarea perfectă dintre estetic și funcțional.

 

Cât de mult s-a extins afacerea în ultimii ani și care sunt planurile pentru viitorul apropiat?

Debutul a fost cu showroomul din Timișoara, unde am avut un feedback foarte bun din partea clienților, acesta fiind și motivul pentru care am mai dezvoltat un spaţiu de încă 100 mp, ajungând la un total de
500 mp. Noul spaţiu vine ca o completare a show-roomului nostru, având o expunere mai mare a produselor, dar și un spațiu de lucru și inspirație pentru designeri și arhitecți. După un an de activitate în Timișoara, am deschis showroomul din Arad, iar anul acesta urmează să mai deschidem unul în Cluj.

 

Dacă ar fi să dați un sfat unui tânăr antreprenor, ce i-ați spune?

Contează foarte mult să ai curaj, să-ți urmezi instinctele și visurile. Ascultă sfaturi, sugestii, învață mereu, dar în același timp mizează pe dezvoltarea ta personală. La început, cele mai multe proiecte şi acțiuni nu vor avea rezultatul scontat din prima încercare. Ceea ce trebuie să faci este să înveți din micile greșeli și să o iei de la capăt cu o nouă strategie. E foarte importantă perseverența!

 DIN ACEEAŞI CATEGORIE:

Frații Zaciu, tineri regizori premiați în America
Așa cum a spus odată Stanley Kubrick, unul dintre cei mai influenţi 
regizori din istoria cinematografiei, nu spuneţi niciodată nu unei idei – 
nu știţi cum această idee va naște o altă idee. Î MAI MULT>
Un parteneriat inedit între cel mai mare retailer din România și cel mai cunoscut designer român
Marco Hößl este CEO Kaufland România. El a venit cu ideea 
unui parteneriat inedit pentru cunoscutul retailer: colaborarea cu cel mai renumit designer haute couture din România, Cătălin Botezatu. O c MAI MULT>
CHIRURGIA OBEZITITĂȚII-SOLUȚIA VREMURILOR ÎN CARE TRĂIM?
Împreună cu medicul chirurg Mihai Ionescu pătrundem în culisele intervenţiei care salvează vieţi și tratează mai multe afecţiuni. „Chirurgia obezităţii – ne spune doctorul Ionescu – are un istoric în MAI MULT>