BREAKING NEWS


DERMA HEALTH, UN LOC UNDE OAMENII SE SIMT ÎN SIGURANȚĂ

DERMA HEALTH, UN LOC UNDE OAMENII SE SIMT ÎN SIGURANȚĂ

Cine este omul Skeja Ari?

Un om simplu, sufletist, sentimental și perfecționist. Am ajuns în România fără să știu nimic despre această minunată țară și oamenii de aici, dar m-am acomodat perfect încă din primul an. Acum sunt cetățean român, stabilit, cu cabinet și familie, în Timișoara.

 

Cum aţi fost primit atunci, la început?

În România mi-am găsit a doua casă. Niciodată nu am avut sentimentul că sunt străin, iar acum, după 31 de ani petrecuți aici, sunt deja mai mult de jumătate român. Întotdeauna am fost primit cu căldură, ca dovadă nu mi-am mai dorit să plec. Am avut și am mulți prieteni români.

 

Dincolo de orice business, există o poveste… Cum a început povestea Derma Health?

Întotdeauna am fost atras de știinţele umaniste; îmi plăceau biologia și chimia și am ştiut din copilărie că medicina este pentru mine. În timpul facultății am fost nevoit să mă întrețin singur, așa că m-am angajat la o multinațională farmaceutică, unde am putut învăța foarte multe despre marketing și vânzări. Curând am ajuns director regional de vânzări, fără să renunț însă la studii. Pot să spun că cei 12 ani de experiență m-au învățat cum trebuie să construiesc un business de succes. Pe această cale le mulțumesc șefilor mei de atunci, doamnei Carmela Negulescu și domnului Cristian David. În tot acest timp am continuat, cum spuneam, să studiez: după 6 ani de facultate au urmat 6 ani de specializare și 4 ani de primariat. La începutul anului 2012, după 4 ani de experiență în dermatologie și multe cursuri absolvite din domeniul esteticii, am luat decizia de a-mi deschide propriul cabinet. Așa s-a născut Derma Health. Au urmat ani de investiții în aparatură medicală pentru a putea face față cerințelor de pe piață. Totul a fost făcut cu pasiune și multă dragoste.

 

Care sunt cele trei jaloane pe care le urmăriți în profesie?

Sinceritatea, încrederea și profesionalismul!

 

Cu ce impresie rămân pacienții după prima vizită?

Se simt în siguranță, au încredere că oferim servicii de cea mai bună calitate și că vom face tot ce putem pentru ca ei să fie mulțumiți.

 

Ce strategie aţi abordat pentru a obţine succesul pe care îl aveţi în prezent?

Înainte de strategie, consider că este foarte important să faci ceea ce îți place, numai așa poți avea succes. Strategia mea a fost să am un alt mod de abordare a pacienților, explicându-le și cauza apariției afecțiunii pentru care s-au adresat clinicii Derma Health, și modul în care pot trata definitiv afecțiunea respectivă. Am abordat un mod foarte sincer de comunicare cu ei, explicându-le în detaliu cum i-aș putea ajuta eu și care ar fi rezultatul final.

 

Ce vă inspiră în viaţa personală? Dar în cea profesională?

În viața personală mă inspiră, evident, familia, mai ales fetița mea, Aida, care are 9 ani. Când o îmbrățișez seara, după o zi de lucru, îmi dispare toată oboseala și mă simt plin de energie pozitivă. Iar profesional sunt interesat să găsesc mereu modalități noi pentru a trata un pacient cât mai eficient. Mă inspiră și îmi dă încredere să merg mai departe fiecare pacient care pleacă mulțumit și revine ori ne recomandă prietenilor sau rudelor. De asemenea, mă inspiră și sunt interesat de toate noutățile medicale care apar zi de zi în domeniul esteticii și al dermatologiei.

 

Care sunt problemele cu care vă confruntaţi? Au existat momente de criză?

Ca în orice business, și în acest domeniu a fost nevoie de câțiva ani buni de constanță, de seriozitate și de rezultate bune pentru a fi cunoscut și recunoscut pe piață. Mai ales că tot mai multe specialități medicale, și nu numai, oferă servicii de dermatologie corectivă sau estetică fără să aibă acreditare pentru acest lucru. Cel mai greu a fost să găsesc personalul potrivit pentru stilul meu de lucru. Acum asistentele mele știu exact ce au de făcut și mă pot baza în totalitate pe ele.

 

Cât de repede v-aţi impus pe piaţa medicală din România? De ce vin clienţii la clinica dvs.?

După aproximativ 5 ani de la deschiderea clinicii Derma Health, am simțit că lucrurile s-au stabilizat și numărul de pacienți care ne calcă pragul este în continuă creștere. Pentru că aveau tot mai mare încredere în noi. În estetică sunt foarte mulți pacienți cu așteptări exagerate. Ei trebuie să înțeleagă la ce rezultat să se aștepte, să înțelegă că orice intervenție poate să presupună și o perioadă de recuperare și că orice înțepătură de ac poate provoca o vânătaie. De abia atunci vor fi mulțumiți de rezultatele obținute și vor ști la ce să se aștepte realmente. Și asta încercăm noi să facem zi de zi. La urma urmei, pacienții simt când medicul lucrează din pasiune și este sincer cu ei și când nu.

 

Ce alte pasiuni aveţi? Cu ce îşi ocupă timpul liber dr. Skeja Ari?

Îmi place să călătoresc și să vizitez cât mai multe țări, să văd locuri noi și oameni diferiți. Sunt pasionat de arte, în special de muzică, și îmi place să cânt. Am luat lecții de chitară de la un prieten, pe când aveam 12 ani, iar în timpul liber cânt la chitară cu familia și prietenii sau facem karaoke party. În fiecare seară din cursul săptămânii stau cu Aida și cu soția mea și facem teme, ne uităm la un film sau povestim întâmplările din ziua respectivă și facem planuri pentru a doua zi.

 

Sunteţi un om de succes. Sunteţi şi un om bogat?

Pentru mine, a fi bogat înseamnă a fi iubit. Dacă ești iubit de familie, de colegi, de pacienți și de prieteni, e clar că ești un om fericit și bogat sufletește. Banii au importanță până la un punct. De acolo, bogăția înseamnă fericire, iar fericirea înseamnă iubire! Am avut nevoie de experiență de viață să pot înțelege asta, dar acum, la aproape 50 de ani, m-am convins că e așa.

 

Care este următorul pas pe care doriţi

să îl faceţi din punct de vedere profesional?

Următorul pas este extinderea clinicii în afara granițelor României. Deja avem un contract de colaborare cu un cabinet din Austria și din Franța, unde o dată pe trimestru oferim serviciile noastre pacienților de acolo.

 

Ce înseamnă estetică pentru dvs. în afara clinicii?

Tot ce mă înconjoară: natură, copii, femei frumoase, artă, muzică etc. Iubesc fiecare zi în care mă trezesc și văd lumina de afară, natura, trăiesc din plin fiecare clipă petrecută cu oamenii din jur și cu familia mea.DIN ACEEAŞI CATEGORIE:

S-A APUCAT DIN NOU DE PICTURĂ DUPĂ MAI BINE DE 45 DE ANI
Aurelian Dumitrescu s-a născut în octombrie 1950, prin urmare, la prima sa expoziţie personală de pictură, din 2015, avea aproape 65 de ani. MAI MULT>
CUM ARATĂ CASA TA ÎN 2019?
Noi am regăsit în tonuri de pastel o minunată colecţie de obiecte și plăci ceramice sofisticate și am aflat de la Anca Tomoiagă, CEO Pastel Ceramica, planurile lor pentru 2019. MAI MULT>
Zaciu brothers – young directors in America
Like Stanley Kubrick, one of the most influential filmmakers in cinematic history, once said, Never say no to an idea - you never know how that idea will ignite another idea. In the following intervie MAI MULT>