BREAKING NEWS


2019-08-05
Vacanţe doar pentru adulţi

Vacanţe doar pentru adulţi

Sofisticate, elegante, luxoase, acestea sunt caracteristicile principale ale hotelurilor care recomandă de la bun început: aici e mai bine în doi, fără copii, fără alte obligaţii, fără aglomeraţie, fără zgomote stridente.

 

„Lindos Blu Luxury Hotel” din Rodos, Grecia

Amplasat în inima insulei cosmopolite Rodos, pe un deal liniștit, cu o vedere uimitoare la Marea Mediterană, hotelul „Lindos Blu” este o evadare sofisticată pentru aceia dintre dvs. care aleg să-și petreacă o vacanță gen „adults only”. Cu acces direct la plaja sa privată, hotelul are două piscine cu apă dulce, un teren de tenis și un centru spa, fiind un refugiu liniștit, care promite răsfăț și relaxare complete.

La spa-ul din hotel, oaspeții se pot bucura de tratamente de întinerire a feței și corpului cu o gamă largă de masaje.

Camerele, apartamentele și vilele care formează complexul sunt situate în mijlocul unui teren înclinat, amenajat cu terase private și cu o perspectivă impresionantă asupra golfului pitoresc Vlicha.

Hotelul se mândrește cu o arhitectură unică și un serviciu impecabil, personalizat, care creează un cadru idilic cuplurilor ce optează pentru o vacanță la „Lindos Blu Luxury Hotel”.

 

„Monastero Santa Rosa Hotel & Spa”, Italia

„Monastero Santa Rosa” este o fostă mănăstire din secolul al XVII-lea, renovată la cele mai înalte standarde și transformată într-un hotel unic de tip boutique, destinat doar adulților. Situat pe Coasta Amalfi, cu vedere spre mare, hotelul a rămas ancorat în istorie, decorat cu mobilier de cea mai bună calitate și amenajat în grădini cu grinzi spectaculoase. Hotelul este așezat pe marginea unei stânci abrupte, deasupra albastrului Golf Salerno, lângă satul de pescari Conca dei Marini.

Descoperind echilibrul perfect al izolării, dar fără să te simți singur, „Monastero Santa Rosa” permite oaspeților să determine tonul șederii lor, indiferent dacă doresc să dispară pentru o evadare intimă sau să facă noi cunoștințe. Oaspeții sunt bine-veniți şi la bibliotecă, și la bar, la un joc de șah sau de cărți ori citind în timp ce savurează un martini într-o zonă modern amenajată. De asemenea, vă puteți relaxa lângă piscină sau puteți descoperi grădinile secrete ale stațiunii, peste tot fiind învăluiți de un miros abundent de rozmarin și lămâie. În condiţiile în care cele mai multe proprietăți de tip boutique oferă doar masaje în cameră, „Monastero Santa Rosa” găzduiește un spa complet echipat pentru a rivaliza orice centru major, oferind nu doar săli de tratament, ci și facilități la scară largă, care includ o saună cu aburi, hidromasaj și tepidarium.

Alternativ, vă puteți bucura de un tratament în aer liber, la umbra unei pergole, în intimitatea grădinii de tratament, sau puteți fi adăpostiți într-una din camerele istorice de tratare unică. Tratamentele spa din cadrul hotelului se fac cu loțiuni parfumate, creme de vindecare și balsamuri, toate produse natural, din plantele și florile Italiei, de către Farmacia Santa Maria Novella, după rețete din 1612. Unele tratamente au fost făcute special pentru Caterina de Medici. Multe personalități din diverse domenii vin să-și petreacă câteva zile de răsfăț aici, inclusiv Prințul Albert de Monaco.

Restaurantul „Il Refeterio”, deținător al unei stele Michelin, este la fel de unic precum mănăstirea. Bucătarul-șef a creat o experiență gastronomică mediteraneeană inovatoare pentru cel mai pretențios palat. Arome perfecte, care se concentrează pe recompensa mării, se combină în specialitățile sale cu plantele și legumele din grădina mănăstirii.

Pivnița de vinuri de la „Monastero Santa Rosa” variază de la vinul roșu italian local până la șampania franțuzească.

Masa de prânz poate fi servită lângă piscina infinită sub soarele de pe Coasta Amalfi sau pe terasele din grădina în cascadă cu vedere spre apa azurie a golfului.

Micul dejun este servit în confortul camerelor, pe tăvi de argint, sau afară, pe terasa umbrită de pergole.

 

„Iberostar Grand El Mirador Hotel”, Tenerife, Spania

Grădina Edenului reînvie la „Iberostar Grand El Mirador” din Costa Adeje. Dacă Adam și Eva ar trăi în ziua de azi, cu siguranță ar alege acest hotel de lux din sudul insulei Tenerife ca destinație de vacanță. Amplasat într-o locație ideală, exclusivistă, cu priveliști superbe către celebra plajă El Duque, hotelul vă pune la dispoziție spații de cazare luxoase, liniștite și relaxante. Construit în stil maur, „Iberostar Grand El Mirador” oferă un lux ostentativ și o experiență uimitoare oaspeților. Aceștia se simt pe deplin răsfățați. Pot să facă baie în piscină sau să se răcorească la umbra palmierilor din grădinile bine întreținute ori pot alege masajele cu pietre vulcanice calde aduse direct din vulcanul Teide, care a erupt ultima dată în 1909.

Valurile Atlanticului care bat țărmul și acordurile delicate ale pianului în timp ce oaspeții își savurează băutura preferată sunt singurele „zgomote” pe care le veți auzi în timpul vacanței.

Lunile de vară sunt foarte speciale în Costa Adeje. Pe măsură ce cade noaptea, cerul devine roz și creează peisaje care nu vor fi uitate niciodată.

 

„The Scarlet Hotel”, Cornwall, Anglia

„The Scarlet” este un hotel destinat exclusiv adulților, în care vi se oferă șansa de a încetini ritmul grăbit al vieții și de a vă reîncărca bateriile într-o atmosferă caldă, prietenoasă, adaptată fiecărui oaspete. Este unul dintre cele mai solicitate hoteluri spa de lux „adults only” și este proiectat astfel încât, oriunde te-ai afla, să te poţi bucura de priveliștile către plajă, stânci, ocean și cer.

Hotelul oferă un echilibru între spațiile mari, luminoase și aerisite, și zonele confortabile, private, care vă permit să vă amestecați cu ceilalți oaspeți sau să vă bucurați de liniște și singurătate.

Camerele și apartamentele hotelului sunt dispuse în mod uimitor și includ băi libere, dușuri cu vedere la mare, grădini și terase private.

La sosirea în hotel sunteți așteptați cu ceai sau șampanie.

Cu o pasiune pentru servirea mâncărurilor originale, personalul hotelului „Scarlet” vă va bucura simţurile cu bucătăria modernă delicioasă, pregătită din cele mai bune ingrediente organice produse de fermierii din zonă și, de asemenea, din peștele proaspăt prins de pescarii locali. Puteți alege să luaţi masa oriunde vă place, în jurul piscinei, pe terasă sau în restaurantul principal. Personalul hotelului vă va veni în ajutor oricând și oriunde.

În spa-ul formidabil puteți trăi o experiență unică, făcând tratamente de lux cu tămâie, în săli iluminate cu felinare, unde terapeuții elimină intuitiv stresul și vă conduc într-o călătorie ayurvedică adaptată individual. Majoritatea oaspeţilor vin la acest hotel tocmai pentru spa, unul dintre cele mai bune din Marea Britanie.

Puteți să vă răsfățați în cada cu hidromasaj, să înotați în piscina luxoasă din interior, să explorați grădinile încântătoare din zonă ori să vă răcoriți în piscina în aer liber.

Arhitectura contemporană a hotelului impresionează prin zidurile de sticlă înalte ce distrug limita dintre interior și exterior. Aerul proaspăt al mării și sunetele valurilor oceanului vă vor transpune într-un alt timp.